J-né, V. Katalin

polska-ed.com

„Zsuzsi 72 éves Édesanyám gondozásában segített. Sajnos nem tartott sokáig, de egy percre sem bántam meg, hogy Őt választottam segítségnek Édesanyám mellé. Megbízható, pontos, türelmes, aki mellett Édesanyám nagyon sokat fejlődött. Végtelen szeretettel fordul az idősek felé, őszintén tudom ajánlani mindenkinek, ha idős hozzátartozó gondozására van szükség.” Köszönök szépen mindent Kati


H. Anikó

“Zsuzsanna kedves személyiségével, precizitásával és kreativitásával Édesanyám számára és számomra is nagy segítséget nyújtott. ?
Megbízható, pontos, elhivatott munkavégzés, valamint kedvesség, odaadás és cserfesség jellemzi leginkább, lehet rá számítani, érti és szereti is a hivatását. 
Számos olyan ötletet adott számomra, amelyeket a jövőben is fel tudok használni az Édesanyámnak való segítés során. Tornával és masszírozással is segítette Édesanyám közérzetének javulását.
Mindenkinek ajánlom a Zsuzsikával való együttműködést, aki szerettének ápolásába megbízható, kedves és hozzáértő segítőt szeretne bevonni.” 
 

 


Péter Rita

Sziasztok ?
Én egy kicsit más vonalról ismerem a Zsuzsit de boldog vagyok, hogy megismerhettem.
Nekem meg nincs gyerekem, nagyim aki miatt segítségét kérhetem, viszont ha lenne biztos hozzá fordulnék.
Aki egy kicsit is ismeri tudja milyen ember. Csupi szív ?
És hát türelme meg végtelen.
Ha szükség van ne gondolkodj hívd bátran ?


Vallyonné Lóczi Ildikó

Személyesen ismerem Zsuzsit, aki tiszta szív-lélek ember, tele jószándékkal, segítségnyujtással. Örülök hogy ismerhetem és a barátja lehetek. Mindenkinek bátran ajánlom, akinek szüksége van egy megbízható személyre akire szeretteit bármikor rábízhatja, ha munkája,vagy családi okok miatt segítség kell,Zsuzsira számíthat mindenben. Legyen az idős, fiatal,kisbaba. Egészségügyben eltöltött évek, sok tapasztalattal rendelkezik. Szülés előtt lévő kismamáknak segít a szülés felkészítésére,majd szülés után a kisbaba ellátásában segítséget nyújt az anyukának,amíg az csak igényli.
Okleveles Dúla, ami igazolja szakértelmét. Mindenkivel ösztönösen megtalálja az összhangot. Én bármikor rábíznám magamat és hozzátartozóimat. Jó kedélyével,kedvességével ebben a rohanó világban is megtudott maradni egy segítőkész JÓ EMBERNEK, így nagybetűkkel. Munkájára igényes, talán egy kicsit szigorúbb is a rábízott emberek érdekében, mindíg szemelőtt tartva,hogy mi az amivel segíthetne még többet és többet. Jogosítvánnyal rendelkezik, ami szintén előny. Ha valakinek szüksége van egy megbízható, ápolóra, gyermek felügyelőre, dadusra, csak ajánlani tudom Zsuzsit.
Sokoldalú ember, akire támaszkodni lehet és aki minden helyzetben mosolyt tud csalni az ember arcára, mert mindíg pozitívan gondolkodik. Személyesen is sokszor kikérem a véleményét, tanácsát, vagy csak egy jó beszélgetéssel is segíteni tud. Örülök, hogy ismerhetem és a barátjának tekint.

Szívből ajánlom mindenkinek, akinek egy ilyen jó ember segítségére van szüksége, mert nem fog benne csalódni.


Krupiász-Lichtenstein Krisztina

“Sziasztok! Ajánlom Nektek Zsuzsikát, mert nagymamám, aki 90 éves nagyon jól érezte magát vele. A csúsztatott palacsintájáért a mai napig odáig van. Csodás ember, tele türelemmel, szeretettel.
Ha Dédisitter, akkor Zsuzsika!

 


Szabó Judit

“Kedves Ismerőseim! 
Tiszta szívből szeretnèm ajánlani Zsuzsát, akinek Dúlára, vagy Idős hozzátartozójának segítsègre, támogatásra lenne szüksège. Több ève ismerem Zsuzsát, vègtelen Kedves, Tiszta szív, Lèlek Ember. Aki nagyon èrt az Emberekhez, a lelkükhöz, ès tiszta Segítő szándékú.

Èn szívesen, nyugodt szívvel Rábízom Magam ès az Ismerőseimet, gondolkodás nèlkül. Ha úgy èrzed, szüksèged van Neked, Hozzátartozódnak, Ismerősödnek rá, keresd meg Őt!
Köszönöm.”


Molnárné Lucza Linda, Ausztria

“Az én Dúlam!  A sors hozott össze vele. Egy napon belül találtam a meditációját meg az interneten és ő aznap ment be édesapám üzletébe névjegykartyáját készíttetni. Mivel külföldön élünk és bár beszéljünk a német nyelvet a kórházi szaknyelvet nemigen. Így a szülés félkészitő szóba se jöhetett. 

Ekkor ismerem meg az én dúlámat, az én angyalkám – (így is hívom, ha beszélek vele ) Az utolsó heteim a meditációk álltál nagyon harmonikusan teltek. Ennek köszönhető hogy az én drága kislányom egy hang nélkül született meg, és azóta is egy nyugodt mosolygós boldog baba. Szülés pillanatban csak nézett ránk a gyönyörű szemeivel. A várandósságom utolsó hetében minden nap beszélünk. Át beszéltük a gát védelemi praktikákat és ennek köszönhető a gátam sérülés nélkül meg is úszta – gátmetszés nélkül hoztam világra a kislányomat.

Kislányom Mia 2013. december 22-én vasárnap délután 3300g es 51cm megerkezett hozzánk a mi legnagyobb boldogságunkra!! Zsuzsa dúla felkészitette a férjem is ami számomra nagyon sokat jelentett. A férjem a vajúdás alatt végig fájdalmat csillapítótt nekem az általa tanított masszázsokkal. Figyelte hogy ellazuljak és segítette a légzésem, amit persze mind Zsuzsának köszönhető, mert előtte erről semmit nem tudunk. Kitolási szakaszban még a arra is vigyázott hogy a fejemet úgy társa hogy nehogy be vérezzen a szemem. A kórházban is tartottuk a kontaktust ő még a lelket is tartotta a szüleimben. Még a szülés előtt mindent át beszéltünk a szoptatásròl az első hetekről a szülés után depresszióról. Ő ott volt mikor elbiznytalanodtam és tartotta bennem a lelket. Ha pár mondatban össze kell szedni mit jelent ő nekem? A legnagyobb dologot kaptam kaptunk tőle amit lehetett. Biztonságot és magabiztosagot a szülés közben. Szerintem ez anyának ez a legfontosabb. Fél év távlatából sok szülés történeteket elolvasva rá kell jönnöm háborítatlan gyönyörű szülésem volt. És jó élményekkel gondolok rá vissza. És ezt neki köszönöm százszor ezerszer de nem elégszer.”


Szabó Lajos és Fehér Zsuzsanna

“Sziasztok! A kisfiunk születése után nagyon sok segítséget kaptunk Zsuzsitól, aki gyakorlatilag éjjel, nappal a segítségünkre volt! Tapasztalatlanságunk igen sok kérdést vetett fel, amit ha kellett akár telefonon akár Skype- on megválaszolt.  Meleg szívvel ajánljuk mindenkinek! Köszönjük szépen a sok segítséget!! 🙂 ” 


Pauzárt Eszter, Szerbia

“Köszönöm neked Zsuzsa!

Szeretném mindenkinek ajánlani Zsuzsa dúla segítségét ha Ő nincs ki tudja hol lennék én ma. A történetem a következő. Három gyermek anyukája vagyok, van egy 13 éves fiam, 9 éves lányom és egy majdnem 1 éves kisfiam. Hajlamos vagyok a depresszióra így mikor a kisfiam megszületett nagyon igyekeztem hogy ne kerítsen újra a hatalmába. Egy ideig minden rendbe is volt….. De….


A kisfiam állandóan nyűgös volt, sokat sírt… nem tudtam mit csinálni vele,sehogy sem volt jó neki…. rengeteget sírtam…. tudtam hogy ez depresszió de nem tudtam tenni ellene semmit…nem volt kivel kibeszélgetnem magam. Ekkor ismertem meg Zsuzsát egy csoportban. Rengeteget beszélgettünk,sok jó tanácsot kaptam tőle. Megtanította nekem hogyan “eresszem ki a gőzt”. Napról napra jobban éreztem magam és ez által a környezetem is és a kisbabám sem volt olyan nyűgös. Ma már vidám,boldog kicsi fiú és ezt csakis Zsuzsának köszönhetjük! Köszönjük neked hogy vagy szeretünk nagyon!”


G. Ildikó és családja

“Martin Zsuzsanna több éven keresztül segített 84 éves, beteg Édesanyám gondozásában.

Napi 6 órában (9-15 óráig) a jellemzően a következő teendőket látta el:
testi higiéné biztosítása, fürdés, bőrápolás, öltözködés segítése,  étkezések előkészítése, gyógyszerek kiadagolása, vércukor, vérnyomás mérése, váll, lábak, térdek kezelése elektorakupunktúrával, bioptron lámpával, folyadékbevitel biztosítása, mérése. 

A rábízott feladatokat megbízható módon látta el, egészségügyi alapképzettsége több esetben is segítséget jelentett édesanyám ellátásában.  

Tulajdonságai közül az empátiát, emberszeretetet és kötelességtudatot emelném ki.
Számomra fontos, hogy együttműködő készségére számíthatók. Szivből ajánlom azoknak akik rászorulnak a segitségére!